2012 m. rugpjūčio 20 d., pirmadienis

Praėjo gan daug laiko...

Sveiki,

praėjo visai nemažai laiko po paskutinio mano įrašo. Per tą laiką mano gyvenime daug kas pasikeitė. Taip pat ir nuveikiau visai nemažai darbų.
Pradėkim nuo to, kad studijuoju informatiką ir jau ruošiuosi trečiam kursui. Nors toks ir ruošimasis, nusipirkt kelis sąsiuvinius ir kelis tušinukus. Tai iki rugsėjo tikrai bus progą tai įsigyti. Tiek keliems mėnesiams užteks.
Per šį laiką praplatėjo mano akiratis į programavimą. Žinoma apleidau flash'ą, nieko nebekuriu su juo ir jau baigiu primiršt jį. Tačiau galiu pasigirti užbaigtu žaidimu Gyvatėlė, kurį detaliau aprašysiu atskiram įraše. Taip pat uoliai darbuojuos prie vienos programos, kuri valdoma bluetoothu. Šį savo projektą taip pat aprašysiu detaliau.
Taip susiklostė kad pradėjau labiau elektronika domėtis. Konkrečiau pačiais mikrovaldikliais, kaip sulituot schemą bei suprogramuoti. Turiu ambiciją su keliais draugais sukonstruot robotą, tačiau kol kas darbai iš teorinės srities į praktinę nepersiverčia. Taip pat iš elektronikos komponentų sukonstravau motociklo modelį.

Tai kaip supratot, blogo tematika keisis, ir bus kur kas daugiau įvairesnių technologijų. Taigi laukite naujų įrašų. :)

Komentarų nėra: